Minun maisemani – vuosisadan valokuvakilpailu

Ikuista mielimaisemasi ja tule juhlistamaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä

Kuva: Jyrki Kallio-Koski

Minun maisemani -kilpailu on suljettu

Kuvia ei voi enää lähettää.

2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi – itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan –Minun maisemani kilpailuun voit osallistua millä tahansa valokuvausvälineellä kännykästä ammattilaiskameraan. Palkintojen jaossa tärkeintä on kuvan sisältö, joten kaikki kuvat kilpailevat voitosta kuvausvälineestä riippumatta.

Minun maisemani -kilpailun päävoittajat YLE Aamu-TV:ssä

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Minun maisemani -valokuvakilpailu on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.
Valokuvauskilpailun aiheena on suomalainen maisema ja kilpailukuvat pääsevät juhlistamaan itsenäisen Suomen 100v -juhlavuotta 2017.

Voittajakuvat näkyvät TV:ssä joka kuukausi

Tuomaristo valitsee joka kuukausi kilpailun parhaat kuvat – semifinalistit, 10 parasta ja kuukauden voittajan. Kilpailu tekee kiinteätä yhteistyötä TV-1:n kanssa ja kuukauden parhaat kuvat julkistetaan kuukausittain Ylen aamu-tv:ssä (TV1). Kuvat esittelee kuukauden tuomari ja verkkosivuilta löytyy ennakkotieto tv-lähetyksen ajankohdasta. Kannattaa siis käydä katsomassa, voit nähdä myös oman kuvasi tv-lähetyksessä.

Kuva: Ilpo Aalto

Kilpailu toteutetaan kokonaan verkossa ja sosiaalinen media on vahvasti mukana. Yleisö voi myös äänestää kilpailun kuvia ja joka kuukausi palkitaan 10 yleisöäänestyksen parasta kuvaa. Samoin viikon eniten ääniä saaneet kuvat näkyvät kilpailun etusivulla ja ne muuttuvat koko ajan äänisaaliin myötä. Kilpailijat voivat jakaa kuviaan sosiaalisessa mediassa ja näin saada lisää ääniä kuvilleen. Kilpailuun osallistujat saavat kuukausittain tietoa kilpailun etenemisestä, tuloksista ja tapahtumista.

 

Kuva: Jaana Kotamäki

ammattiluontokuvaajat_logo_vaaka_rgb

Kilpailun taustavoimana toimii Suomen Ammattiluontokuvaajat ry yhteistyökumppaneinaan Rajala Pro Shop, Scandinavian Outdoor ja Docendo. Näiden lisäksi yhteistyötä tehdään usean ammattiluontokuvaajan kanssa, joiden tarjoamiin palveluihin voit tutustua täältä. Minun Maisemani on osa Suomen Ammattiluontokuvaajat Ry:n Suomalainen Maisema -hanketta, johon voit tutustua täältä.
Yhdessä rakennamme unohtumattoman juhlan!

Juhlavuoden organisaatio

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi 2017 rakennetaan kansalaisten ja organisaatioiden yhteistyönä. Valtioneuvoston kanslia on asettanut Suomi 100 -hankkeen koordinoimaan valmistelua. Hankkeen sihteeristö jakaa tietoa, aktivoi toimijoita ja kytkee yhteen kumppaneita tekemään juhlavuoden ohjelmaa. Sihteeristön työtä ohjaa säännöllisesti kokoontuva hallitus. Juhlavuoden yleiset linjat hyväksyy pääministerin johtama valtuuskunta, jota edustavat laajasti yhteiskunnan eri tahot.
Maakuntien liitoista ja kuudesta suurimmasta kaupungista koostuva Suomi 100 -alueverkosto vie viestiä juhlavuodesta kaikkialle Suomeen, ministeriöiden viestintäyksiköt valtionhallintoon, ja Suomen edustustot maamme rajojen ulkopuolelle. Ohjelmahankkeet innostavat omia sidosryhmiään ja suurta yleisöä osallistumaan juhlavuoteen käytännössä. Lue lisää: suomifinland100.fi