Säännöt

Minun maisemani valokuvakilpailu
Näytä millainen on sinun Suomesi. Löytyykö lempimaisemasi maalta vai kaupungista, kodin ikkunasta, harrastusympyröistä, mökin laiturilta vai mistä! Tutki kamerallasi tuttua ja tuntematonta eri vuodenaikoina ja lataa sinua koskettavat kuvat MINUN MAISEMANI -valokuvakilpailuun, joka näyttää tuoreen kuvan 100 -vuotiaasta kotimaastamme.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille ja siihen osallistutaan Suomessa otetuilla maisemakuvilla. Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä osallistumislomakkeen tai äänestämällä kilpailukuvia. Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistumalla kilpailuun liittyy samalla kilpailun järjestäjän ja sen yhteistyökumppaniyritysten sähköpostirekisteriin. Rekisteriin liittyneet saavat jatkossa tietoa kilpailun etenemisestä sekä hyviä, kohdennettuja tarjouksia sähköpostiin kilpailun järjestäjiltä. Järjestävän seuran hallituksen jäsenten ja kilpailun päätuomarin lähettämät kuvat eivät osallistu kilpailuun. Kuukauden tuomarin kuvat eivät osallistu hänen tuomaroitavanaan olevan kuukauden kilpailuun.

Kilpailijan ja äänestäjän tulee noudattaa kaikkia kilpailun sääntöjä. Annettujen äänien tulee olla todellisien henkilöiden antamia ääniä. Äänien kerääminen teknisillä menetelmillä on kielletty. Kilpailun järjestäjä voi sulkea kilpailusta sellaisen kuvan tai äänestystuloksen joka on tai jota on syytä epäillä olevan kilpailun sääntöjen vastainen.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 4.1.2017 – 31.10.2017. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta on osallistumisaikana osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Kilpailukuvat
Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia. Kilpailun järjestää Suomen Ammattiluontokuvaajat ry yhteistyössä Docendo Oy:n, Oy Osk. Rajalan (Rajala Pro Shop) ja Scandinavian Outdoor Oy:n kanssa.

Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Voittajille annetaan tarkemmat ohjeet palkintojen lunastamisesta. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajille, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnon voittaja vastaa kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvista veroista.

Oikeudet
Oikeudet kilpailukuviin säilyvät kuvaajilla. Osallistujien kuvia voidaan käyttää kilpailun tiedotuksessa eri medioissa ml. Facebook, Twitter ja Instagram sekä kilpailun markkinoinnissa ja voittajien julkistamisessa. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.

Henkilötietojen käyttö ja julkaisuoikeus
Osallistujien henkilötietoja käytetään kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaniyritysten rekisteriselosteiden ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman eri korvausta.

Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.