Yhteistyökumppanit

Minun maisemani -kilpailun pääyhteistyökumppanit ovat Docendo, Rajala Pro Shop ja Scandinavian outdoor.
Docendo on jyväskyläläinen tietokirjakustantamo, joka tunnetaan korkeatasoisista kirjoistaan ja arvostetuista kirjailijoistaan. Julkaisemme vuosittain noin 80 kirjaa. Erikoisosaamistamme ovat valokuvaukseen ja luontoon keskittyvät tietokirjat. Yleisestä tietokirjallisuudesta ominta alaamme ovat henkilökuvat, yhteiskunnalliset aiheet, lähi- ja sotahistoria sekä harrastukset. Teemme myös tilaustyönä kirjoja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.
Luotettavaa palvelua muistojen ikuistamiseen jo vuodesta 1919.
Rajala Pro Shop on alansa johtava valokuvausalan erikoisliike ja tarjoaa asiakkailleen parhaista merkeistä parhaat ratkaisut. 
Tavoitteemme on kehittää palveluja ja sisältöä asiakkaiden tarpeisiin siten, että ne mahdollistavat asiakkaille parhaan hyödyn laitteistoilleen.
Rajala Pro Shop toimii Suomessa ja Ruotsissa.

Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju.
Löydät valikoimastamme parhaimmat brändit ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ketjuumme kuuluu seitsemän kivijalkaliikettä sekä Suomen laajin Outdoor-alan verkkokauppa www.scandinavianoutdoor.fi. Yrityksemme jatkaa Partiovarusteen perinnettä. Matkamme alkoi yli neljäkymmentä vuotta sitten partiomerkkien myynnistä ja tänään tiimimme palvelee teitä kattavasti outdoor-vaatteiden ja -varusteiden parissa, niitä partiotuotteita unohtamatta!